Intelligens utazás - 2DIN android fejegységek az autódban

Manapság egyre több autótulajdonos választja járműve számára egy modernebb 2DIN androidos fejegység beszerelését. Ezek az intelligens multimédiás egységek számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos rádiókkal szemben, hiszen okostelefonhoz hasonló funkciókkal vannak felruházva...

2DIN android fejegységeinkkel navigálhatunk, mivel saját navigációs szoftverrel vagy alkalmazásokkal rendelkeznek. Úgy tervezhetjük meg utazásunk útvonalát és érkezhetünk célba velük, mint egy dedikált navigációs eszközzel.

Online zenelejátszó szolgáltatások, mint a Spotify vagy Deezer segítségével hallgathatjuk kedvenc zenéinket vagy rádiócsatornáinkat reklámmentesen. Online rádióadók széles választékából válogathatunk, melyek általában jobb vételi minőséget kínálnak, mint a hagyományos FM rádiók.

Bluetooth kapcsolatuknak köszönhetően párosíthatjuk telefonunkat és kezelhetjük hívásainkat. Bluetoothon keresztül csatlakozhatunk telefonunkhoz, kezdeményezhetünk és fogadhatunk hívásokat. Az Android Auto és CarPlay támogatásának köszönhetően pedig integrálhatjuk telefonunk képernyőjét és alkalmazásait, így biztonságosan használhatjuk őket vezetés közben.

Bizonyos 2DIN android fejegységek képesek megjeleníteni külső kamerák, például tolatókamera vagy dashcam képét. Beépített DAB+ tunerrel digitális rádióadókat is fognak, melyek jobb hangminőséget és több csatornát kínálnak, mint a hagyományos FM rádiók. Néhány modell optikai meghajtóval is el van látva, így lehetőségünk van CD vagy DVD lemezek lejátszására.

Képeket vagy videókat vetíthetünk le róluk, sőt az aktuális helyünkre vonatkozó időjárás-előrejelzést és közlekedési információkat, mint a forgalmi helyzetet vagy útlezárásokat is megjeleníthetjük rajtuk.
Intelligens utazás 2DIN android fejegységek az autódban